حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 2 ماه

Blog Article

مقدماتی تا پیشرفته

این کارشناس محیط زیست و بوم‌شناس با اشاره به اینکه لازم است پوشش گیاهی خاک در ایران افزایش یابد، خاطرنشان کرد: اگر پوشش گیاهی مناسب باشد، فرسایش خاک صورت نمی‌گیرد. درحال‌حاضر علوفه‌ای که توسط باران و برف رشد می‌کند توسط چهارپایان خورده می‌شود، این چهارپایان خاک را خالی از پوشش گیاهی می‌کنند و زمینه‌ساز فرسایش می‌شوند.

ابراهیمی رستاقی از استفاده سه طبقه و چندمنظوره از عرصه طبیعی واحد زاگرس برای چرای دام، زراعت و سوخت‌رسانی فسیلی انتقاد و اظهار می‌کند: حدود ۲۰ هزار هکتار از جنگل‌های زاگرس مورد زراعت قرار می‌گیرند و این فشاری است که به این جنگل‌ها وارد و باعث بروز انواع مشکلات شده است.

تنها ۱۰ درصد از جنگل‌های کشور جزء مناطق حفاظت شده هستند

همگامی برای جمهوری سکولار دموکرات در ایران به مناسبت بازداشت دکتر کمال جعفری یزدی

وی ادامه داد: در این حالت، علاوه بر اینکه قابلیت نفوذ خاک نسبت به نزولات کاهش خواهد یافت و نگهداری خاک نسبت به آب نیز کاهش می‌یابد.

دکتر مریم کرابی مطب در سبزوار دارند. برای دیدن اطلاعات کامل مطب، پروفایل دکتر مریم کرابی را ببینید. + آیا دکتر مریم کرابی امکان مشاوره آنلاین دارد؟

وی افزود: ادارات کل استانی محیط‌زیست موظف شده‌اند افرادی که حقوق عرفی دارند را مشخص و تعداد دام‌های مجاز و نقشه مربوط به هر سامانه عرفی را در این بخش از سامانه جامع محیط‌زیست ثبت کنند و در فصل چرا نیز وضعیت حضور گله‌های دام در سامانه‌های عرفی را پایش و نتایج آن را به ثبت کنند.

لوئیس باروچو: آینده سوریه چگونه رقم خواهد خورد؟ سه سناریوی محتمل

اسفند سال گذشته دستورالعملی با عنوان "مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و read more ساماندهی کوچ" از سوی وزیر کشور به تمام استانداران، مدیران سازمان جهادکشاورزی، مدیران کل منابع طبیعی و امور عشایر استان‌ها، در راستای اجرای بهتر چرا برای حفظ منابع آب و خاک، تقویت افزایش پوشش گیاهی، آمایش سرزمین و جلوگیری از تخریب سرزمین، جلوگیری از چرای زودهنگام و کنترل افرادی که فاقد پروانه چرا هستند، ابلاغ شد.

این موضوع باعث فشار مضاعف بر منابع آب و خاک منطقه خواهد شد چراکه پوشش گیاهی در حال رشد است و می‌خواهد به گل‌دهی و بذرافشانی برسد، اما با چرای بی‌رویه از بین می‌روند. در نتیجه ظرفیت فرسایش‌پذیری خاک بالا می‌رود و با بارانی اندک سیلاب روانه خواهد شد.

برچسب‌ها: تبعات چرای بی‌رویه دام‌ها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوه‌ها هنوز نظری اضافه نشده است. شما اولین نظر را بدهید.

تارا گفت: شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۲۳:۰۶ بسیار کامل و جامع

– پلکانی کردن مناطق شیب دار – دور مزارع و باغ ها را دیوار کشی کنیم

Report this page